Heike


Hej alla - jag heter Dantos Good Luck Heike to Echuca, född i Sverige och bosatt i Norge tillsammans med min farmor Sammie och farbror Sheppegutt. Dom kallar mig scudraketen Heike - då jag tycker det är tråkigt att sitta still.


En av mina stora hobbies är att gräva - detta har jag nog ärvt efter min morfar Assik. Jag minns att det fanns blommor och sådant hemma i vår trädgård - det finns det inte längre. Men nu har vi många flotta hålor som blir större för varje år.


Jag älskar att arbeta - här med våra får som jag tycker mycket om, tycker själv jag har blivit rätt så duktig också. På kortet ser ni mig längst till höger för att jag ska bakom flocken och stanna alla fåren - i mitten ser ni en som inte har stannat - och den upptäckte jag.


Jag älskar vatten, och här provar jag att få tag på en pinne som flyter bort - långt där ute finns min farmor Sammie - här är jag bara fyra månader ung.


Här provar jag att undersöka vad som finns - jag är jättenyfiken och ser jag något mystiskt så måste jag kolla vad det är.

Många hälsningar från Heike och mina två andra hundkompisar.


Echuca Working Collie

E-mail: roeysla@online.no
Hemsida:
http://home.online.no/~roeysla

Denna sida är en del av ett frameset. Klicka här om du inte ser en innehållsförteckning till vänster på sidan.