Nu kan du få en "egen" sida på Colliesidan med en fotoberättelse som du skriver själv.

Alla collieägare och uppfödare från hela Norden får skicka in berättelser. Det kan handla om din egen hund, din första lydnadstävling, en liten presentation av hundarna i din kennel, en semesterberättelse eller vad du vill, huvudsaken är att din berättelse innehåller max 5 bilder, att du själv skriver en text till varje bild och att det handlar om collie.

Du bestämmer själv innehållet i berättelsen men vi publicerar inget material som kan verka stötande. Självklart är det inget som hindrar dig från att göra lite reklam för din egen uppfödning men skriv gärna lättsamt och tänk på att detta inte är en sida som du kan gå in och ändra själv så undvik information som snabbt blir inaktuell.

Tills vidare begränsar vi antalet sidor till en per familj men i framtiden kanske du får möjlighet att skicka in fler berättelser.

Om du i framtiden (högst 2 gånger per år) vill ändra innehållet på din sida måste du skapa en helt ny sida igen som ersätter den gamla, vi kommer alltså inte att gå in och redigera befintliga sidor (bortsett från rättelser av stavfel och andra mindre ändringar).

Bilderna skall vara i jpg-format och dom får inte vara större än 100 kb per styck. Den längsta sidan på kortet måste vara minst 250 punkter, gärna lite större eftersom vi kommer att förminska bilden till 250 punkter och då blir kvalitén på bilden högre. Det kan vara lagom att komprimera jpg-formatet 10% innan du skickar bilderna. En del grafikprogram visar "bibehållen kvalitet" istället för komprimeringsgrad och då skall du köra 90% istället.

Vi tar bara emot bilder i jpg-format och texter skrivna direkt i mailet så du kan inte skicka in dina bilder och berättelser per post.

Så här gör du:

Välj ut 5 bilder och bifoga dom i ett mail till hemmahos@collie.nu

Skriv en bildtext till varje bild och skriv på detta sätt i mailet:

Sidans rubrik (max 15 tecken)
Bild 1 (filnamnet)
Text 1 (texten till bild 1)
Bild 2 (filnamnet)
Text 2 (texten till bild 2)
.......och så vidare till och med bild 5
Längst ner på sidan kan du sedan om du vill få med ditt kennelnamn, namn, adress, telefonnummer, mailadress och adress till din hemsida.

Denna sida är en del av ett frameset. Klicka här om du inte ser en innehållsförteckning till vänster på sidan.